Kabeljauwburger met Thaise salade

Doe de kabeljauwburger op een broodje met de bijgeleverde saus voor een makkelijk en snelle maaltijd. Of probeer eens dit Thaise gerecht.

Bak de kabeljauwburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Een lekker licht visgerecht met kabeljauw en Thaise salade

Houd 2 grote bladeren groen van de paksoi achter en snijd de rest fijn. Wok de peultjes en taugé in 3-5 minuten beetgaar. Snijd de komkommer in dunne plakjes en de rode ui in dunne ringen. Als je van pittig houdt, snijd dan de rode peper in dunne ringen.

Maak de dressing door de knoflook fijn te hakken. Meng dit met het sap van de limoenen, vissaus en bruine suiker.

Meng alle groenten door elkaar. Besprenkel met de dressing. Garneer met de geroosterde pinda’s. Serveer de bereide burgers op een blad paksoi met de salade. Serveer eventueel met de cassavechips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *