Tagliatelle met zalm en garnalen
Bereidingstijd: 30 minuten minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Italiaans
Trefwoord: garnalen, Pasta, tagliatelle, Tagliatelle met zalm, zalm
Porties: 2 personen
Auteur: Gery Mazereeuw
- 2 zalmfilets
- 1 citroen
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 150 gram tagliatelle
- 200 gram garnalen
- 200 gram bevroren doperwten
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 eetlepels crème fraîche
- 2 theelepels peterselie
- zout en peper
Kook de tagliatelle en doperwten volgens de instructies op de verpakking. Haal de zalm en garnalen uit de verpakking en breng op smaak met zout, peper en de peterselie.
Verhit een eetlepel olijfolie in een bakpan. Roerbak de zalm en garnalen ongeveer 4 minuten op hoog vuur.
Voeg de gekookte tagliatelle en doperwten toe aan de zalm en garnalen. Breng het geheel op smaak met crème fraiche, en het sap van de citroen.
Serveer de pasta op een bord en garneer met lekker veel Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Deel dit recepten met familie en vrienden!