Tagliatelle met zalm en garnalen

Porties: 2 personen
Equipment
- Kookpan
- Bakpan
- Keukenmes
Ingredienten
- 2 zalmfilets
- 1 citroen
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 150 gram tagliatelle
- 200 gram garnalen
- 200 gram bevroren doperwten
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 eetlepels crème fraîche
- 2 theelepels peterselie
- zout en peper
Instructies
- Kook de tagliatelle en doperwten volgens de instructies op de verpakking. Haal de zalm en garnalen uit de verpakking en breng op smaak met zout, peper en de peterselie.
- Verhit een eetlepel olijfolie in een bakpan. Roerbak de zalm en garnalen ongeveer 4 minuten op hoog vuur.
- Voeg de gekookte tagliatelle en doperwten toe aan de zalm en garnalen. Breng het geheel op smaak met crème fraiche, en het sap van de citroen.
- Serveer de pasta op een bord en garneer met lekker veel Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!