Zalm met groene asperges
Bereidingstijd: 30 minuten minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Frans
Trefwoord: groene asperges, zalm, Zalm uit de oven
Porties: 2 personen
Auteur: Sanne Romkes
- 2 zalmfilets
- 125 gram kerstomaatjes
- 350 gram groene asperges
Specerijen
- 2 theelepels tuinkruiden
- zout en peper
Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de asperges schoon en verwijder de kontjes. Halveer de kerstomaatjes en leg samen met de asperges in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, zout en peper.
Haal de zalmfilets uit de verpakking en breng op smaak met tuinkruiden, zout en peper. Zet na 10 minuten de zalm bij de asperges. Laat beide voor nog 15 minuten garen in de oven. Serveer de zalm met de asperges en tomaatjes. Eet smakelijk!
De zalm uit onze visboxen wordt duurzaam gekweekt door onze partner VÅRLAKS. Meer weten over onze duurzame vis? Neem eens een kijkje op onze blogpagina.
Deel dit recepten met familie en vrienden!