BBQpakketje met kabeljauw hasselback en asperges

Dit gerecht is super voor op de barbecue! Pak alles in in een stukje aluminiumfolie en voila: een heerlijk BBQpakketje met vis, een gepofte aardappel en groente. Zo makkelijk en zó lekker!

Zo maak je het BBQpakketje

Kneus de rozemarijn en tijm en voeg dit toe aan de olie. Snijd de knoflook en voeg dit ook aan je kruidenmengsel toe. Breng verder op smaak met peper en zout.

Boen de aardappels schoon zodat er geen zand meer op zit. Leg twee pollepels naast elkaar en leg er een aardappel tussen. Snijd met een scherp mes door de aardappel heen, tot je tegen de pollepel aan komt. Snijd plakjes van ongeveer 2 mm dikte. Leg de aardappelen in een stuk aluminiumfolie/ Giet het het oliemengsel tussen de aardappelplakjes en strooi er wat geraspte kaas over de aardappels. Vouw dan de pakketjes dicht en leg voor ongeveer 45 minuten op de barbecue.

Snijd de kontjes van de asperges. Leg een paar asperges in het midden van een stuk aluminiumfolie. Leg hier bovenop het kabeljauwhaasje en giet de honing-mosterd marinade nog wat over de vis en asperges. Vouw de aluminiumfolie losjes dicht en leg deze ook op de barbecue voor 15 minuten.

Eet smakelijk!