Coquilles recept: Salade met pompoen, feta en coquilles

Ben je op zoek naar een heerlijk recept met coquilles? Probeer dit visrecept met salade van pompoen, geitenkaas, ham en coquilles. Snel, makkelijk en bovendien: erg lekker!

Bereiding Salade met coquilles

Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de pompoen en snijd in gelijke blokjes. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel wat olijfolie, verse tijm en wat zout en peper over de pompoenblokjes en meng goed. Rooster de pompoen voor ongeveer 30 minuten in de oven en roer halverwege even door.

Verhit wat boter of olijfolie in een pan. Zodra de pan heet is leg je de coquilles in de pan. Zet het vuur hoog. Bak de coquilles aan beide kanten even kort aan, zo’n anderhalve minuut aan beide kanten. Coquilles zijn het lekkerst als ze van binnen nog een beetje rauw zijn. Haal ze uit de pan en laat even rusten.

Was de sla indien nodig en verdeel de sla over de borden. Verdeel de pompoenblokjes en ham over de sla. Kruimel geitenkaas en verdeel ook de coquilles over de salade. Garneer met wat balsamico crème en verse tijm. Eet smakelijk!