Kabeljauw is ook heerlijk met een knapperig korstje. Deze crunchy kabeljauwfilets zijn voor jouw al voorzien van een krokant laagje en kunnen dus zo de pan in!

Kabeljauwfilet met homemade saus

Bereidingstijd: 10 minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Duits
Trefwoord: Friet, Kabeljauw, Visburger
Porties: 2 personen
Auteur: Sanne Romkes

Equipment

  • Bakpan

Ingredienten

  • 2 kabeljauwburgers
  • 2 broodjes
  • 1 klontje boter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 gram slamelange

Homemade saus

  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel augurk
  • 1 eetlepel dille

Instructies

  • Haal de kabeljauwburgers uit de verpakking. In dit recept gebruiken wij kabeljauwburgers van Freshly Fish. Maar, met behulp van deze stappen kun je heel gemakkelijk zelf kabeljauwburgers maken. Doe een klontje boter in een bakpan. Bak de burgers circa 5 minuten per kant.
  • Maak de saus door alle ingrediënten te mixen. Snijd de broodjes doormidden. Rooster met een eetlepel olie in een koekenpan. Beleg de broodjes met de homemade saus, kabeljauwburger en slamelange. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!

Deel dit recepten met familie en vrienden!