Heilbot met krokant korstje

Porties: 2 personen
Equipment
- Oven
- Bakpan
- Kookpan
- Staafmixer
Ingredienten
- 2 heilbotfilets
- ½ broccoli
- 2 paprika’s
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
- 150 gram paddenstoelenmix
- 200 gram groene asperges
- 130 ml bouillon
Krokant korstje
- 2 eetlepel Parmezaanse kaas
- 2 eetlepel panko
- 30 gram hazelnoten
- zout en peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de heilbot uit de verpakking en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Meng de ingrediënten voor het krokante korstje en een schaaltje. Bedek de heilbot met het mengsel. Zet in de oven voor 15 minuten.
- Verhit een eetlepel olijfolie in een pan. Snijd de knoflook en paprika's klein en bak 10 minuten aan. Voeg de bouillon toe en kook 5 minuten door. Pureer tot een saus. Laat de saus op zacht vuur pruttelen.
- Vul een pan met water en breng aan de kook. Snijd de broccoli en groene asperges klein. Kook voor 3 minuten. Verhit een eetlepel olijfolie in een bakpan en bak de paddenstoelen goudbruin. Voeg de broccoli en asperges toe. Bak samen nog 5 minuten.
- Serveer de heilbot met krokant korstje met de broccoli, asperges en tomatensaus. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!