Scholfilet met groente en mie

Op zoek naar een recept dat in een handomdraai klaar is? Probeer onze scholfilet met gewokte groente en mie eens. Een Hollands recept met een Oosters tintje!

Bereiding scholfilet met groente en mie

Breng water aan de kook. Snijd de broccoli en kleine roosjes, snijd de Chinese kool in reepjes. Bak of wok de broccoliroosjes 7 minuten op hoog vuur in de olijfolie. Voeg de spitskool toe en bak deze 2 minuten mee.

Doe een beetje boter en/of olie in de pan. Bak de gepaneerde scholfilet aan 4-5 minuten per kant goudbruin. Neem de scholfilets uit de pan en snijd ze in reepjes. Kook water voor de eiermie. Voeg als het water kookt de eiermie toe en kook in 5 minuten beetgaar.

Zet het vuur uit, giet de eiermei af en meng dit door de groenten. Meng de chilisaus met de sesamolie en voeg deze toe. Voeg naar smaak peper en zout toe. Verdeel het gerecht over diepe borden. Leg de reepjes gepaneerde scholfilet over de mie met groente en serveer direct. Eet smakelijk!