Zalm recept: Couscoussalade met balsamico zalm

De zalm met balsamico saus is écht een smaaksensatie. Wij maakten er een heerlijke frisse salade met couscous. Ben je op zoek naar een simpel maar heerlijk zalm recept dat je snel op tafel zet? Lees dan hieronder hoe je deze salade maakt.

Bereiding zalm recept

Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet de vis in de oven.

Kook de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Meng de fijngehakte rode pepers, courgetteplakken, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Meng dit alles goed en gril de groenten 3 minuten aan beide kanten, tot grillstrepen ontstaan.

Breng de couscous op smaak met peper, zout en citroensap. Verdeel de couscous, gegrilde groenten en zalm over de borden. Voeg ook de gehalveerde cherry tomaatjes toe, de komkommer, kalamata olijven en blokjes feta kaas. Garneer met wat verse kruiden en eventueel nog wat balsamico saus.