Curry met zeewolf

Probeer deze verrassende curry eens met krieltjes, spinazie en zeewolf. Ga voor de milde variant of maak de curry lekker pittig!

Bereiding curry met zeewolf

Ontdooi de erwten. Was en halveer de krieltjes. Kook de krieltjes 10 minuten voor en giet deze af. Snijd de zeewolf in stukken.

Snipper de ui en snijd de geschilde gember in stukjes. Fruit deze aan in een (wok)pan. Voeg de pot curry en 50 ml water toe en bak kort mee. Hou je van pittige gerechten? Ga dan voor een scherpere variant curry. Voeg de tomaten in blokjes en de kokosmelk toe.

Doe de krieltjes er bij en laat 10 minuutjes koken tot de krieltjes zacht zijn. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Snijd de zeewolf in stukken. Voeg tot slot de erwten en zeewolf toe en schep om. Laat de curry 5 minuten pruttelen.

Serveer de viscurry in kommen en garneer met koriander. Ook lekker om met naanbrood te serveren. Eet smakelijk.