Probeer deze verrassende combinatie eens: sinaasappel met spinazie. Heerlijk in combinatie met heilbot en zeekraal. Dat wordt smullen!
Heilbot met zeekraal en spinazie
Porties: 2 personen
Equipment
- Oven
- Ovenschaal
- Wok
Ingredienten
- 200 gram heilbot
- 50 gram walnoten
- 100 gram zeekraal
- 250 gram verse spinazie
- 1 ui
- 1 sinaasappel
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olijfolie
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de heilbot uit de verpakking en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Zet de heilbot 15 minuten in de oven.
- Verhit een scheutje olie in een wok. Snijd de ui en knoflook fijn en bak even aan. Schil de sinaasappel en snijd klein. Wok de sinaasappel en spinazie tot te spinazie is geslonken. Voeg de zeekraal toe en wok 1 tot 2 minuten mee.
- Serveer de heilbot met de spinazie met sinaasappel. Garneer het gerecht met gehakte walnoten. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!