Kabeljauw met pesto en Linguine

Pesto kabeljauw smaakt lekker bij…. tomaat! In een makkelijke pasta komt tomaat goed tot zijn recht. Zo eet jij binnen een handomdraai op en top Italiaans.

Bereiding kabeljauw met pesto en linguine

Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet, als de oven op temperatuur is, de zalm voor 16 minuten in de oven.

Maak de knoflookolie door de knoflook te pletten en fijn te snijden, meng dit met 3 eetlepels olijfolie en halve theelepel zout. Besprenkel de tomaatjes met de helft van de olie en zet voor 10 minuten in de oven.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in dunne dingen.

Verhit olie in een pan, bak de ui even aan, voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg de pasta toe en meng deze met de spinazie.

Serveer de pasta met wat rucola, de tomaatjes en de kabeljauwfilets. Eet smakelijk!