Kabeljauw recept: met champignonsaus en aardappelrösti

Op zoek naar een heerlijk kabeljauw recept? Dit gerecht is makkelijk te maken en bovendien erg lekker! Kijk voor meer visrecepten en een ander kabeljauw recept op onze receptenpagina.

Bereiding kabeljauw met champignonsaus en aardappelrösti

Verwarm de oven voor op 180°C graden. Schil de aardappelen en rasp ze vervolgens fijn met een rasp. Schil en rasp ook de uien grof boven een schaal. Voeg de eieren aan beide toe en roer goed. Breng op smaak met wat peper en zout. Zet de vis in de voorverwarmde oven voor 15 minuten.

Verhit de boter en olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep het mengsel in de hete pan als één grote koek. Zet de deksel op de pan en bak circa. 8 minuten op middelhoog vuur. Schuif de rösti op een groot bord, leg er een bord bovenop en keer de borden om. Schuif de rösti met ongebakken kant naar beneden terug in de pan en bak nog een paar minuten aan (zonder deksel). Snijd de rösti in punten en serveer met de vis.