Pasta met Argentijnse garnalen

Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven gedurende 14 minuten.

Maak een pastasaus door de knoflookteen en ui fijn te snijden. Fruit beide aan in een pan met wat olijfolie. Voeg de tomato frito toe en breng aan de koek. Voeg dan de mascarpone toe en laat zachtjes koken voor een paar minuten. Breng de saus op smaak met wat peper en zout.

Breng een pan met water aan de kook. Reken 125 gram spaghetti per persoon en laat de spaghetti in het water glijden. Kook de verse spaghetti in ongeveer 5 minuten gaar. Haal een beetje van het kookvocht uit de pan en voeg toe aan de saus. Het zetmeel uit het kookvocht helpt de pasta hechten aan de saus. Giet af de pasta over in een vergiet. Laat even rusten en voeg de pasta dan toe aan de saus. Roer het geheel goed door.

Haal de Argentijnse garnalen uit de oven en leg in de pasta. Verdeel verse basilicum en Parmezaanse kaas over de pasta en eet smakelijk!