Tarbot paneren? Dat kan! En het is ook nog eens superlekker. Geniet van deze heerlijke vis met Parmezaanse kaaskorst.

Gepaneerde tarbot met Parmezaanse kaas

Bereidingstijd: 20 minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Nederlands
Trefwoord: Gepanneerd, Parmezaanse kaas, Tarbot, Vissticks
Porties: 2 personen
Auteur: Sanne Romkes

Equipment

  • Keukenmes
  • Bakpan

Ingredienten

  • 2 tarbotfilets
  • 1 ei
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels bloem
  • 100 gram paneermeel
  • 100 gram Parmezaanse kaas

Instructies

  • Haal de tarbot uit de verpakking en dep de filets droog. Zet drie borden klaar. Doe de bloem, het gekluste ei en paneermeel met Parmezaanse kaas apart op een bord.
  • Haal de vis eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door de paneermeel.
    Tip: in deze blog delen wij alle tips en tricks over het paneren van vis.
  • Verhit een eetlepel olijfolie of flinke klont boter in een bakpan. Bak de gepaneerde tarbot beide kanten bruin. Serveer met verse friet of gekookte aardappelen en salade. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!

Deel dit recepten met familie en vrienden!