Logo van Freshly Fish
  • Visrecepten
  • Vissoorten
  • Blog
  • Over Freshly Fish

Blog

Kooktechnieken voor de bereiding van Vis

In dit blog delen we gratis tips en tricks over de bereiding van vis. Lees meer over bereidingstechnieken voor het klaarmaken van vissoorten zoals kabeljauw, garnalen, sliptong, zalm en meer. Vis is zo veelzijdig. Je kunt het bakken, grillen, frituren, stoven, stomen, bereiden in de oven of op de bbq.

We leggen de basistechnieken helder uit zodat iedereen het kan.

Verder lees je hier informatie over duurzaamheid, vis en seizoen en andere leuke weetjes over vis.

Of ga direct naar onze visrecepten op deze pagina.

zalm op de bbq

Zalm op de BBQ! Tips en Trucs

Lees verder
Vis bakken en bereiden trips en trickss

Vis Bakken wordt makkelijk: alle tips voor 19 vissoorten

Lees verder

Wat is vette vis? En wat zijn 10 Gezonde Vissoorten?

Lees verder
Vis in de oven bereiden

Vis uit de oven: hoe bereid je dat?

Lees verder
msc en asc

MSC en ASC keurmerk, wat is het verschil?

Lees verder

Berichtnavigatie

Nieuwere berichten

Dol op vis en visrecepten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

inschrijven nieuwsbrief
Logo van Freshly Fish

Freshly Fish is hét inspiratieplatform voor visliefhebbers! Meer lezen over duurzame vis, inspiratie opdoen tussen de lekkerste visrecepten of tips & tricks lezen hoe jij vis het best bereidt? Kijk dan snel verder voor meer fishpiration!

Contact

Op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 uur via mail

Over Freshly Fish

Blog
Onze vissoorten
Visrecepten

Website door SPIKKER