Logo van Freshly Fish
  • Visrecepten
  • Vissoorten
  • Blog
  • Over Freshly Fish

Blog

Kooktechnieken voor de bereiding van Vis

In dit blog delen we gratis tips en tricks over de bereiding van vis. Lees meer over bereidingstechnieken voor het klaarmaken van vissoorten zoals kabeljauw, garnalen, sliptong, zalm en meer. Vis is zo veelzijdig. Je kunt het bakken, grillen, frituren, stoven, stomen, bereiden in de oven of op de bbq.

We leggen de basistechnieken helder uit zodat iedereen het kan.

Verder lees je hier informatie over duurzaamheid, vis en seizoen en andere leuke weetjes over vis.

Of ga direct naar onze visrecepten op deze pagina.

Zalm ontdooien

Zalm ontdooien: hoe doe je dat?

Lees verder

Verse vis of Diepvries vis: wat is het verschil?

Lees verder
vis ontdooien

Vis ontdooien: hoe doe ik dat?

Lees verder

Sliptong bakken: alles wat je moet weten over het bereiden van zeetong

Lees verder

Kabeljauw bakken: als filet of kibbeling

Lees verder
Duurzame IJslandse kabeljauw

Duurzame IJslandse kabeljauw

Lees verder

Welke wijn past bij zalm en vijf andere soorten vis

Lees verder
vis paneren

Vis paneren kun je zelf! 10 tips

Lees verder

Zo bereid je vis op de BBQ!

Lees verder

Berichten navigatie

Oudere berichten
Nieuwere berichten

Dol op vis en visrecepten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

inschrijven nieuwsbrief
Logo van Freshly Fish

Freshly Fish is hét inspiratieplatform voor visliefhebbers! Meer lezen over duurzame vis, inspiratie opdoen tussen de lekkerste visrecepten of tips & tricks lezen hoe jij vis het best bereidt? Kijk dan snel verder voor meer fishpiration!

Contact

Op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 uur via mail

Over Freshly Fish

Blog
Onze vissoorten
Visrecepten

Website door SPIKKER