Gnocchi met kabeljauwshoarma

De kabeljauwshoarma uit de mei visbox is heerlijk om bijvoorbeeld te frituren, maar ook heerlijk in een gnocchi, risotto of roerbak gerecht. De kruidige marinade van de kabeljauw geeft een extra smaaksensatie aan deze gnocchi met romige kaassaus. Ohja en stiekem merk je niet eens dat er nog spruitjes in zitten.

Bereiding gnocchi met kabeljauwshoarma

Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet de vis in de voorverwarmde oven voor 15 minuten.

Maak de spruitjes schoon en snijd de onderkant en de buitenste blaadjes eraf. Was ze goed en kook in 20 minuten gaar.
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een grote koekenpan. Bak hierin de gnocchi op middelhoog vuur in 20 minuten gaar. Giet de spruitjes af. Voeg de laatste minuten de spruitjes toe aan de gnocchi en bak deze mee.

Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Verwarm de kookroom in een steelpannetje en voeg beetje bij beetje de kaas toe. Roer goed door en breng op smaak met peper en zout. Doe de roomsaus bij de gnocchi en roer voorzichtig om op laag vuur.

Haal de vis uit de oven en verdeel over de gnocchi. Verdeel de gnocchi over twee borden en garneer met wat kaas. Eet smakelijk!