Heilbot recept: Spicy heilbot met bloemkoolrijst en mangosalsa

Dit heilbot recept met bloemkoolrijst en mangosalsa is makkelijk om te maken en proeft naar de zomer. Gezond, makkelijk en bovendien erg lekker!

Bereiding heilbot recept

Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet de vis in de oven.

Schil de mango en snijd in blokjes, hak de rode ui, koriander en meng dit alles met limoensap, zout en peper. Meng in een kommetje de Griekse yoghurt, limoensap, zout en peper in een kleine kom.

Was de bloemkool en verwijder de bladeren en eventuele donkere plekjes. Snijd de bloemkool in roosjes en maal in een keukenmachine of hakmolen tot rijst. Verhit kokosolie in een grote koekenpan en bak de bloemkoolrijst kort aan tot het licht goudbruin wordt. Roer goed en breng op smaak met limoensap, peper en zout.

Verdeel de bloemkoolrijst over de borden en beleg met een heilbotfilets, een schep mangosalsa en garneer met wat fijngesneden rode kool, de limoensaus en eventueel nog wat avocado. Eet smakelijk!