Kabeljauw met geroosterde gnocchi en pompoen

Dit ovengerecht met kabeljauw en gnocchi is super makkelijk te maken en helemaal in herfstsferen met pompoen en paddenstoelen! Benieuwd? Probeer het onderstaande recept!

Bereiding kabeljauwfilet met geroosterde gnocchi en pompoen

Verwarm de oven voor op 230 graden. Verdeel de gnocchi, paddenstoelen, pompoen en ui over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de groenten met olijfolie en strooi er wat peper en zout er over heen. Stop de takjes rozemarijn en geplette knoflook tussen de groente. Rooster het geheel voor 20 – 30 minuten.

Verwarm een beetje boter of olie in de pan. Bak de kabeljauw zo’n 3 minuten per kant.

Serveer de ovengroente met de kabeljauw en bestrooi alles met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *