Zalm is een krokant bladerdeegjasje, dat ziet er toch direct al feestelijk uit? Bovendien smaakt het ook fantastisch lekker! Bovendien hoef je niet zelf met bladerdeeg en zalm in de weer, maar koop je Zalm Wellington gewoon bij Freshly Fish. En strijk jij stiekem met de eer 😉

Zalm Wellington met spinazie

Zalm Wellington met spinazie
Porties: 2 personen

Ingredienten

  • een Zalm Wellington uit de visbox
  • 200 gram spinazie
  • 60 gram Jonge kaas
  • 1 ei
  • een handje walnoten
  • een handje pompoenpitten

Voor de dressing

  • 2 eetlepels yoghurt
  • 2 theelepels mosterd
  • 2 theelepels honing
  • 2 theelepels dille
  • een mespuntje peper

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de zalm Wellington in de oven en bereid zoals op de verpakking staat vermeld.
  • Kook het ei hard in 5 – 6 minuten. Was de spinazie, snijd de kaas en het ei in stukjes. Voeg alle ingrediënten bij elkaar en schep door elkaar.
  • Meng in een schaaltje de ingrediënten voor de dressing en verdeel over de salade
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!

Deel dit recepten met familie en vrienden!

Onze Zalmproducten

Zalm teriyaki
Warm gerookte zalm
Zalmfilet huidloos
Zalm Wellington
Zalmfilet met huid
Zalm shoarma
Koud gerookte zalm
bestel mixbox
Freshly Fish Box

Ook vis op jouw bord?

Onze vis is klaar voor pan of oven. Wij hebben het voor je gefileerd en leveren alleen filets. Dat is wel zo makkelijk (en lekker)

  • Kwalitatieve vis uit duurzame bronnen
  • Binnen 3 werkendagen gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit 25 visproducten
Bekijk de visboxen