Zalmfilet in Japanse hotpot Chan Chan Yaki

Porties: 2 personen
Equipment
- Wok
- Bakpan
Ingredienten
- 2 zalmfilets
- 1 wortel
- 2 groene paprika’s
- 2 bosuien
- 200 gram spitskool
- 100 gram taugé
- 100 gram champignons of paddenstoelen
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 eetlepels Yakatori saus
Saus voor de groenten
- 3 eetlepels saké
- 3 eetlepels miso
- 1 eetlepels rijstazijn
- 1 theelepel suiker
Instructies
- Snijd de spitskool, wortel, paprika, champignons en bosui fijn. Meng de ingrediënten voor de groentesaus en meng dit door de gesneden groenten.
- Marineer de zalm in de Yakatori saus. Verwarm een eetlepel olijfolie in een wok en roerbak de gesneden groenten. Voeg na 5 minuten de zalm en taugé toe en laat nog 5 minuten op het vuur.
- Serveer de zalm met groenten in een schaal. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!