Logo van Freshly Fish
  • Visrecepten
  • Vissoorten
  • Blog
  • Over Freshly Fish

Blog

Kooktechnieken voor de bereiding van Vis

In dit blog delen we gratis tips en tricks over de bereiding van vis. Lees meer over bereidingstechnieken voor het klaarmaken van vissoorten zoals kabeljauw, garnalen, sliptong, zalm en meer. Vis is zo veelzijdig. Je kunt het bakken, grillen, frituren, stoven, stomen, bereiden in de oven of op de bbq.

We leggen de basistechnieken helder uit zodat iedereen het kan.

Verder lees je hier informatie over duurzaamheid, vis en seizoen en andere leuke weetjes over vis.

Of ga direct naar onze visrecepten op deze pagina.

Vis eten als je zwanger bent? Is dat verstandig?

Lees verder

Barbecue inspiratie met vis

Lees verder

Moederdag Brunch 2022 maak je zelf met deze tips

Lees verder
Kabeljauw met asperges in Hollandaise saus

De lekkerste visrecepten voor Pasen

Lees verder

Koolhydraatarme vis. Info en recepten

Lees verder

Viskalender – Komt de vis uit het juiste seizoen?

Lees verder

Valentijnsdiner thuis maken met heerlijke vis! 6 recepten

Lees verder
warm gerookte en koud gerookte zalm

Gerookte zalm – Recepten en informatie

Lees verder

Garnalen bakken – Hoe en hoelang moet dat?

Lees verder

Berichten navigatie

Oudere berichten

Dol op vis en visrecepten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

inschrijven nieuwsbrief
Logo van Freshly Fish

Freshly Fish is hét inspiratieplatform voor visliefhebbers! Meer lezen over duurzame vis, inspiratie opdoen tussen de lekkerste visrecepten of tips & tricks lezen hoe jij vis het best bereidt? Kijk dan snel verder voor meer fishpiration!

Contact

Op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 uur via mail

Over Freshly Fish

Blog
Onze vissoorten
Visrecepten

Website door SPIKKER